3.16.2015

Karaca Home #yineyeniyeniden


Geçtiğimiz cumartesi günü Karaca Home yeni sezon ürünlerinin tanıtımı için hazırladığı etkinlikteydim. Yazın sıcaklığı, birbirinden güzel ürünlerin sergilendiği showrooma çoktan gelmiş, yakında ise mağazalarında etkisini hissettirecek.




Ürünlerin güzelliğinin yanı sıra beni etkileyen ürün konseptlerinin doğru seçimi ve sergileniş biçimi oldu. Başarılı styling çalışmaları vardı her bir köşede. 'Fikir' vardı...O yüzden çok beğenerek gezdim ve fotoğrafladım, sizlerle de paylaşmak istedim.





Tabi ki favori köşeler ve ürünlerim oldu ;))
Mesela dilek tutma isteği uyandıran fener asılı ağaç detayı ve hamak etkisi hissettiren iple tavandan asılı yataklara şöyle bir uzanmak istemedim değil hani ;)




















Benim üç favorim ise bunlar;




İlk ürün farklı bir teknikle üretilmiş çok şık bir ürün, 2.sinin deseni beni çok eskilere götürdü. Mavi olan ise yaz aylarının vazgeçilmezi olabilir yatak odalarında. Üstelik ürün, yanında gördüğünüz bavulun içinde satışa sunulacak. Bu fikre ayrı bayıldım. Nevresim alıyorsunuz komodine veya sehpa olarak kullanacağınız güzel bir sandığa sahip oluyorsunuz ;)


Peştemaller de hayatımıza hızlı bir giriş yaptı ve bu seride de yer buldu kendine...





Banyo ürünlerini çok sevdim, özellikle renklerini. Abartıdan uzak, toprak ve doğal tonlar...Ve succulentler...



Çok çeşitli aksesuarlar arasında mutlaka size hitap eden çıkacaktır.
Bebek odası ve beşikler için de çok şık ürünler mevcut.



Turumuzun sonuna geldik. Umarım keyif almışsınızdır.


* Bu sefer styling bana ait değil, kadrajlar bana ait ;)